Vad behöver du hjälp med?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt och vis. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan. Är du ute efter en tjänst som inte står med nedan kan du höra av dig till oss.

services_icon1

Stambyte

Behöver det utföras ett stambyte i din fastighet eller din bostad? Inga problem, då är detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Vi ser då till att byta ut alla dina rör och ledningar mot nya sådana. Detta är ett omfattande arbete, men vi arbetar alltid både noggrant och effektivt ser därmed till att bli klara med det hela så fort som möjligt.

services_icon1

Ombyggnader

Behöver du bygga om och renovera i ditt hem eller din fastighet? Då är också detta något som vi mer än gärna kan hjälpa dig med. Vi kan helt enkelt hjälpa dig med att få ditt hem eller din fastighet att se ut som nya igen.

services_icon1.png

Elbyte

Även elbyte är något som vi kan göra åt dig. Vi byter då ut din elstigare och gör en omdragning eller uppgradering av samtliga elektriska installationer i ditt hus eller din fastighet.

services_icon1

Konsultation

Vi erbjuder även konsultation och rådgivning. Under konsultationen kommer vi att gå igenom dina specifika krav, inspektera din fastighet för att identifiera eventuella problemområden och diskutera olika åtgärder. Vi kommer också att ge dig en tydlig och detaljerad beskrivning av våra tjänster, processen för dessa, samt svara på alla frågor eller funderingar du kan tänkas ha. Vår målsättning är att säkerställa att du är fullständigt informerad kring hur arbetsprocessen ser ut.